Maria Hadi's FotoPage
Maria Kamarudin
By: Maria Hadi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 9-May-2006 09:48 Email | Share | | Bookmark
Mari Belajar Memasak Dengan Chef Hadi!

mula-mula kupas bawang..
pastu tumbuk hingga lumat..
basuh ramuan seme bersih2
View all 6 photos...
Hi, abang... tunjuk terror nampak Sesekali makan masakan husband memang yum..yum..


Wednesday, 3-May-2006 00:59 Email | Share | | Bookmark
Ifran Syahmi

di pangkuan nenek...
comel tak...
kak arina tumpang tido sebelah yeh..
Hi Irfan.. ini la anak buah I yang cute, nama die Irfan Syahmi bin Mohd. Khalim. Usia die 4 bulan genap muda dari Arina.. 10.02.2006. So, arina jadi kakak la... Time ni Irfan baru je x samapi sebulan umur die.. tapi semangat kan! mane taknye... keluar 3.3kg, mau terpengsan umi Irfan hehe . Chik Maria ngan Chik Hadi doakan Irfan jadi budak yang bijak pandai.. baik... soleh.. sayang Irfan cup!!


Friday, 28-Apr-2006 10:20 Email | Share | | Bookmark
Autodesk Workshop at Pulau Pangkor

 
 
 
View all 4 photos...
I kursus 4 hari di Pulau Pangkor - Autodesk Geospatial Conference and workshop untuk local authorities and government agencies. Rindu kat arina tuahan saje yang tahu... tapi, overall I happy coz dapat jumpe kawan lama (Azrul - dulu practical kat firm die... ooo.. dah masuk gomen jugak yeh..) dan kawan baru... Raziah (Putrajaya), Zahira (KLIUC), Rosalinda (MPPJ) , Hani (JTMK,DBKL) and Cumit-cumit (actually name die Tengku Syafarin from MPPJ. We all bagi die name ni sbb die sampai je kat sini terus nak cari sotong cumit2. Mane la I kenal, first time tau dgr name sotong tu. Bos die kirim rupenye...). Yang harunye kat resort ni hanya DiGI je yg dapat.. maxis ke.. celcom semer x dapat. public phone pun x dek. last2, kene la jugak beli DiGi kat sini (resort ni ada share kot!). Kenangan manis.. raziah and I won second prize for the GIS Challenge. Hadiahnye... IPOD Nano 2Gb! Seronokkan!! Arina cepat besar tau, nanti kalau mama gi outstation bleh bawak Arina teman mama..


Friday, 28-Apr-2006 07:58 Email | Share | | Bookmark
Nur Arinah Yasmin

hi mama.. hi ayah..
 
 
View all 6 photos...


Friday, 28-Apr-2006 07:15 Email | Share | | Bookmark
Baby Arina...

mama...
cam boring jek..
em...
View all 6 photos...
Hello Arina... hug and kisses for my little daughter


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net